2011-05-28

Var hos fotografen...

... förra lördagen som tog ett antal bilder av mig.

Den skickliga fotografen, Marie-Louise Hallgren, som dessutom är en av mina vänner, har fler bilder av olika slag här. M-L hälsar att om ni är intresserade av att köpa några av dem kan ni maila henne.

2011-05-08

Om ni missade...


... veckans föreställning på tvåan igår, "Carrie Fisher, stjärnan som krigade" ta chansen så länge den finns på SVT-Play. Bland det bästa jag sett på riktigt länge! Framför allt är den rolig, men också tänkvärd och ger en inblick i hur det var att växa upp som barn till två berömda och själviska föräldrar i Hollywood. Hennes släktträd, som hon går igenom på en svart tavla, mycket pedagogiskt och framförallt vansinnigt roligt, säger en hel det hur det var och kanske är i Hollywood med alla relationer fram och tillbaka.

Och inte visste jag att hon varit gift med Paul Simon...

2011-05-01

Kikar in...

... och ser om ni är kvar.

Det har varit dåligt med bloggande den här kalla, mörka vintern. Jag har känt att jag inte haft något roligt att berätta, saknat inspiration helt enkelt. Men nu, med ljuset och våren-sommaren kommer energin tillbaka och jag hoppas att jag ska få tillbaka lusten att blogga och kommentera igen.

Jag har hopp om detta, något som känns i magen säger mig det. Ett slags pirr...