2007-09-30

Vaknade...


...med blixtrande huvudvärk och illamående. Det har hållit i sig större delen av dagen så det blev inget besök på bokmässan för mig iår. Snopet! Har i stället suttit i fåtöljen och sett på TV och stickat lite. Kollat på regnskurarna som dragit förbi. Och mitt träd utanför fönstret som nu är alldeles rött. Om min kamera hade fungerat som den borde skulle jag tagit ett foto av det. Nu gör den inte det och ni får försöka föreställa er det i stället.. :-)

2007-09-24

Moln


Jag har alltid gillat moln. De sätter fantasin i arbete, jag ser figurer och tecken i dem.

Har inte skrivit här på ett tag. Känner mig ganska tom på ord för närvarande. Funderandet över framtiden tar i stället min tid i anspråk. Kanske för mycket... :-) Medan jag funderar stickar jag, det är som om stickandet hjälper tänkandet, ungefär som när jag är ute och går. Vilket jag också försöker göra mycket.

Det är bokmässa denna vecka, en av årets höjdpunkter. Tänker ta mig dit på söndag förmiddag och gå där ett par timmar. Komma hem med kassar fulla med böcker.

2007-09-07

Glädjespridare

Idag när jag kom hem ifrån rehab, trött som bara den, kollade jag posten och där... låg ett litet vackert brev med en hälsning och ett bokmärke från Grekland! Från en viss person som nyss tillbringat en vecka i Grekland. Behöver jag säga att jag blev väldigt glad?

Bilden är till dig Elisabet!

2007-09-03

Septemberhimmel...

... en tidig måndagsmorgon. Luften är klar och det känns lättare att andas. Jag ser ljuset bakom molnen. Livet är vackert. Och dyrbart.