2007-08-09

Tack...... för alla för hälsningar under min bloggpaus! De värmer!

Ett särskilt tack till roomservice som valt
att presentera mig bland fyra bloggar. Hon skriver så här (vilket gläder mig oerhört):

"QI
-en kvinna som har en underbar talang. Dina enkla målningar är så raka och ärliga och jag älskar att titta in till dig. Du minns mig alltid fast jag så sällan hinner kommentera."

Det är meningen att jag ska välja ut mina fyra favoritbloggar, men det klarar jag inte... Har så många, en del av dem finns i länklisan till höger här. Så alla som jag brukar kommentera hos, ni är alla viktiga för mig och jag är så glad att ni finns!

Ett glädjeämne denna sommar har varit stickningen. Jag har stickat tre sjalar och jag är snart klar med mitt tröjprojekt, jag återkommer med bild när den är klar. Kreativiteten är så viktig, jag använder kreativiteten för att bli frisk. Annela och Lisbet i stickbutiken 2Knit är två nya kontakter som jag fått via bloggvärlden. De ger mig alltid inspiration, trevlig samvaro och fika när vi träffas i stickbutiken.

Andra glädjeämnen i sommar har varit besök av min väninna från Karlshamn, shopping- och väninnebesök i Lidköping, samt ett antal födelsedagskalas.

Jag hoppas komma igång och skriva lite mer här snart. Jag är inte vän med sommaren i år. De flesta älskar sommaren, med semester och samvaro. För den som är sjukskriven finns inte semester på samma sätt. Min rehab har uppehåll och jag saknar samvaron där. Men nästa vecka är den igång igen. Då hoppas får jag lite fastare rutiner vilket är viktigt när man kämpar med en depressionssjukdom.

7 comments:

ab said...

Kul att ha dig tillbaka!

Bloggblad said...

Men det stämmer! Dina bilder säger så oerhört mycket. Enorma känslor väller fram ur dem.

Skönt att du har en del ljuspunkter. Jag förstår dig om du inte gillar när Sverige är stängt på sommaren. När jag var ung, hatade jag det stängda. Tyckte att det var jättejobbigt att vara ledig - hade inget att göra. Numera när tillvaron är turbulent älskar jag när allt bara stänger ner. Telefonen har ringt EN gång den här veckan och jag har fått ETT brev. Inte ens fönsterkuvert kommer det.
Och ingen är anträffbar av alla som jag måste ha tag i för församlingsbladets färdigställande.

Inkan said...

Så roligt att läsa dina ord igen - och se dina fantastiska bilder!
En dag hoppas, hoppas jag att du samlar dina bilder med texter - i en bok!

Jag vet hur det kan vara när man har ett inre motstånd som påverkar hela ens jag.
Man orkar bara inte.

Tänk jag har funderat på att ta upp stickning igen... men jag har inga idéer - jag hoppas det blir bättre i höst/vinter. Har en stor korg med underbart garn i olika färgersom jag samlat på mig. Men det blir ingenting gjort.

Det Mörka Hotet said...

Det är vi som skall tacka dig - för allt du ger via din härliga blogg: kram!


DMH/Samuel

Annela said...

Kul att du är tillbaka. Jag missade dig tyvärr i fredags. Låg sjuk i virusinfektion ihalsen och bakterieinfektion i mellanörat, SUCK.
Men tröjan blev ju sååå fin.

Elisabet said...

;-)

Alltid välkommen tillbaka är du, gulling!

Gisan said...

Så skönt att du känner dig bättre. Jag förstår väldigt väl hur du känner med stickningen :-) Det är underbart att du är tillbaka. Kramar...