2009-09-20

Bröllop!Var på bröllop igår. Det finaste man kan tänka sig. Ett vackert brudpar, en fin ceremoni, kärlek, lycka, fint väder, såpbubblor, släkt, många vänner, god mat, bra musik, glädje, lekar och sång. En perfekt utförd brudvals med inlevelse, känsla och lek.

Det var min bästa väninnas son Claes som gifte sig med sin Charlie, eller Charlotta som hon egentligen heter, och jag fick till min stora glädje vara med och uppleva allt detta.

Tack Claes och Charlie och lycka till i fortsättningen. En bättre start på ert äktenskap än det här kan jag inte tänka mig!

8 comments:

Elisabet said...

Det känns som det är länge sen jag var på bröllop ., det senaste var min yngsta dotters och året dessförinnan gifte sig den äldsta.

Sen blev det tvärstopp .-)

qi said...

Elisabet: Jamen, nästa gång är det säkert din egen tur...:-)! Det känns inte alls otroligt!

carulmare said...

Vi hade också bröllop i släkten just igår, lördag... men det var ganska litet, var inte bjuden själv. Sonen, däremot, som är kompis med brudgummen, var med och kan rapportera! :)

Bloggblad said...

Så roligt! Bröllop känns alltid som en påfyllning av glad energi.

Vacker bukett!

qi said...

carulmare: Det är något med bröllop som gör mig både glad och lite melankolisk. Men mest glad!

bloggblad: Ja, det är definitivt en påfyllning när man ser lyckan hos ett så lyckligt par som det jag såg i lördags.

ensamhet said...

vilket underbart vackert inlägg, jag blev rörd och det känns bra. ibland tror jag att jag är känslokall och att det är straffet för att jag lever ensam. men även jag har gift mig en gång, och visst var det vackert! xo

qi said...

ensamhet: Tack för din kommentar, den gör mig glad, och välkommen hit! Ja, bröllop väcker sannerligen känslor. Även för oss ensamma... :-) Trots att jag nu valt ensamheten väckte bröllopet den där längtan efter den lyckliga tvåsamheten. Den jag aldrig fann trots mina försök att leva som gift. Det fungerade inte för mig, tyvärr, av olika orsaker.

Nu ska jag ila till din blogg med namnet "ensamhet" det väcker min nyfikenhet!

cosifan said...

Va roligt med bröllop och den underbart vackra brudbuketten som säkerligen lyste upp dagen.
Skulle vara roligt att höra av dig snart.