2010-01-30

Vinterlördag


Lördag igen... Veckorna går,nu är vi snart inne i februari. Ljuset,ljuset...


Just nu är min dotter på väg till Indien. Hon var där förra vintern och blev blixtförälskad i landet och människorna. Nu återvänder hon, ska vara där hela februari.Vi håller kontakt via internet, det är fantastiskt att kunna följa henne via e-mail, Facebook och MSN. Jag önskar henne en ny fantastisk resa och kommer att hålla henne uppdaterat om det händer något viktigt här hemma.

När det gäller mig själv så är det just nu lite "down" i humöret. Det gör att jag blir inaktiv och trött. Märks väl här bl a... Längtar efter våren och gröna färger igen. Men det är fint med den vita vintern! Fast kallt. Så jag håller mig mest inne och läser. Och så halt det blivit!
På gatorna i Göteborgsområdet är det blankis efter det underkylda regnet som föll i början av veckan. Så jag har gett upp och tagit på mig broddarna för att kunna ta mig till jobbet. Nu är jag verkligen tant men förhoppningsvis ska jag klara mig från benbrott och stukningar...

.

9 comments:

Elisabet said...

I julklapp fick jag broddar av pv, men skämdes nästan att ha dem på mig.

Men nästa vinterpromenad vid havet, då ..., jag vågar inte utan.

Halkade sist .., "skrenade" som vi säger hemma .., och blev superrädd.

qi said...

Elisabet: Jag hade en incident för ett par veckor sedan som resulterade i en vrickad fot och svårt att gå. Efter det skaffade jag broddarna och nu var det verkligen tid att ta på dem...

Ruta Ett said...

Det är inte broddar som är tanttecknet. Det är insidan. Du kommer aldrig att bli tant.
kram Ann

bettankax said...

"Broddar är coolt", sa grannens barnbarn. Bara så du vet!
Även jag längtar efter ljusare tider.

JULIE K said...

Ååå så skønt før din dotter. Har selv varit i India...kjenner några som er från landet.....helt spesielt er det...... : )

Bloggblad said...

Dagens teknik är otrolig i vissa lägen!

Men vaddå tant???? Hörru Bettan också!!!!! Är det mer tant att gå med benen i paket???????

Jag skiter fullständigt i tantigheten och har både hängslen och svångr... äsch, vad säger jag? Både stavar och broddar. Och mössa. Och långkalsonger.

qi said...

Ann: Nej, vi är väl inga tanter, varken du eller jag! ;-)

Bettankax: Visst är det coolt! Och smart! Och ljuset, det är på väg...

Julie K: Jag har själv en dröm om att åka till Indien. Fast då måste jag vinna på lotteri först. Och köpa en lott... :-)

Bloggblad: Bra rutet! Vad är det för fel på att vara tant?? Vi måste förändra värderingen av ordet tant till något positivt! I stället för "tantvarning" skulle man få kvalificera sig för att få kallas tant.

Hmm, jag märker att jag genom era kommentarer har blivit lite stoltare över min "delkvalificering" (broddarna) till tant...

Anonymous said...

Äntligen har jag fått bredband från Glocalnet.Har varit utan sedan förra året.

Broddar....Tantig....knappast....du har väl bara blivit klokare med åren.

Kram från ett snöigt Småland !

qi said...

Smålänningen: Grattis till bredbandet! Ett år utan, hur överlever man...? ;-) Och när det gäller broddarna så har jag verkligen tänkt om. Nu är jag väldigt nöjd med att ha dem, de gör att jag kan slappna av på ett annat sätt under promenaderna.