2010-07-18

Efter två veckors semester...

...är jag idag väldigt trött! Det har varit två intensiva veckor med firande av min födelsedag och målande av mina köksskåp. Nästan maniskt har jag spacklat alla hål och sprickor, grundmålat en gång och färdiglackat två gånger. I denna hetta, badande i svett stor del av tiden. Det har varit roligt,men igår vaknade jag med världens migrän inklusive illamående. Idag, fortfarande lite lätt illamående, bestämmer jag mig för att ta en paus på ett par dagar med målandet och vilar och läser lite böcker i stället.

På tisdag fyller min syster år, då åker jag ut till Styrsö i Göteborgs skärgård och hälsar på henne. Ännu en födelsedag ska firas nästa vecka, denna gång mina söners pappa, en av mina bästa vänner.

Mycket tårta på gång alltså...

9 comments:

bubblor said...

Det kan aldrig i livet vara meningen att man skall slita ut sig på semestern, så till den milda grad att hjärnan nästan exploderar.....nej, kontemplation, grillkvällar, baaaaad, hemska deckare och lite ljuvligt hångel, det är semester det!

qi said...

bubblor: Naturligtvis, du har helt rätt... :-)

Ruta Ett said...

Hur var det nu med myrorna och att de också behöver vila??
Kontemplera och vila!

KIKKI said...

Förstår att du blev illamående och fick huvudvärk. Inte konstigt sen du stått i färgångorna så länge i hettan! Smart av dig att vila några dagar :-)

qi said...

Ruta Ett; Jag vet... Men när man är mitt i något roligt är det svårt att bromsa. Men nu har kroppen sagt till och jag lyder... :-)

KIKKI: Jag tror inte att färgångorna var så farliga, färgen är vattenbaserad, utan det handlar nog om överansträngning i värmen. Ja, kroppen är smartare än huvudet ibland... :-)

Elisabet said...

Grattis i efterskott, kära qi! Och var rädd om dig.

Det är det viktigaste.

qi said...

Elisabet: Tack! Ja,du har rätt, hälsan är viktigast av allt. Att vara snäll mot sig själv.

Ulrika (Ellis) said...

Kram på dig!

qi said...

Hej Ulrika! Hoppas allt är bra med dig! Och kram tillbaka!