2008-06-25

Vad gör man....


... när man blivit hopplöst förälskad i en snygg Mac och alla tre barnen förfasar sig och säger "köp den inte!" Någon som har erfarenhet av Mac kontra PC?

9 comments:

Annela said...
This comment has been removed by the author.
Annela said...

PC rules!!
Maken säger att PC är billigare och att det finns ett större urval av program å sndra sidan finns det bara en tillverkare av Mac och de är enklare och fungerar oftast meddetsamma.

Ginger Beer said...

Nej, men av förälskelser, och det kan vara bra att vänta tills första yran lagt sig *skrattar*

qi said...

annela: De flesta håller på sitt, dvs, det man har anser man är det bästa. Jag har varit helt inställd på PC eftersom alla sagt det till mig, men efter att ha jämfört design, innehåll och inte minst KÄNSLA, så uppstod förälskelsen mot alla odds. Det som talar mycket emot, och det är ett starkt argument!, är priset.

ginger: Det låter klokt och vettigt... :-=

Anonymous said...

När dina söner växte upp så lyssnade de på sin mamma.Nu är det nog dags för mamma att lyssna på sina söner.Ingen Mac.....

Har gjort några kommentarer på sistone.Är en mycket god vän till Elisabet och kallas i hennes blogg för smålänningen.

Kram från Småland!

qi said...

Jag har just läst en massa inlägg från Elisabets blogg som innehåller ordet "smålänningen". Och det var många... :-)

Så nu vet jag bl a vad du heter och att du är lång och har vackra händer.

Kul att du hittat hit!

görel said...

Jag har alltid använt PC men alltid (OK, på senare år då) varit avundsjuk på Mac-användare som sluppit allt elände med virus. Trots det tror jag att det allra bästa är en PC med någon Linux-variant installerad, t.ex. Ubuntu. Gratis och garanterat virusfritt.

Men jag förstår det här med förälskelsen, jag är t.ex. lite kär i KitchenAid och alla baktillbehör, men jag har ju en Electroluc Assistent, och man kan ju inte ha två stora köksmaskiner? Eller?

Anonymous said...

Tror inte att jag är skyldig till allt som står om ¨smålänningen¨.Det finns flera.Nu finns det en smålänning (numera hallänning) hon kallar för PV.Pensionatsvärden alltså.Vet du mitt namn? Har nämligen bett Elisabet att få vara anonym på hennes blogg.Får nog ge henne en reprimand ;-)
Ha det bra i värmen!

qi said...

görel: Det här med förälskelse är inte mycket att göra åt... Den slår till blint! :-)

Anonyme smålänningen: Det stod ett kort namn, jag tror det var i ett inlägg i samband med Greklandsresan. Så, var snäll mot Elisabet i samband med "reprimanderandet". :-)