2007-02-05

Bloggerstrul...


... och jag får logga in igen trots att jag har automatisk inloggning. Att lämna kommentarer går bara som anonymos. Och jag tänker OK då, jag gör väl ett nytt försök med beta-varianten... Men då får jag plötsligt inte det för de har fullt upp med en massa andra som byter och det känns väldigt snopet och dumt.

Monday, monday...

7 comments:

Anonymous said...

Suck vad trist. har också haft problem med blogger senaste tiden. Och jag hra bytt till btea, men det var en lång process. Väntade tills det kom en inbjudan på mitt dashbord, då gick det lätt...

Anonymous said...

Hihihi. Det heter inte Beta längre! Bara den nya blogger.. Jag har ett knep för att slippa dubbel loggning som alla gnäller över... När du gått över till den nya och fått ordning på allting. Du har alltså en sida med "edit pots". Du kan göra bokmärke eller favorit på den och ha framme på verktygsfältet. jag brukar klicka på den så kommer jag in snabbt.

Varför har du så långa ww:-) Fjärde försök nu..

JULIE K said...

Ja de er jætte, jætte mycke strul nu. Bilder forsvinner och det er svårt at kommentera rundt omkring, man blir litt less ja : (

bert said...

Vänta qi. Ingen anledning till stress. Nya Blogger lider av växtvärk.

Elisabet said...

Ja, det blir nog som Bert säger .. jag tycker att den är mycket enklare och bättre ..-)
Lycka till! (Jag låter som Uno Hedin som önskar travspelarna just lycka till i radion ...)

Anonymous said...

Jag förstår dig - efter allt strul jag dels hade med bloggar -men jag hade något knas med min dator också. MEN sedan jag började min (nya) blogg så har det fungerat även om det en del dagar varit lite segt att komma in på den. Bloggservern/servarna kanske är för små?

Hoppas det ordnar sig!

LindaLotta said...

Det är trist när det inte fungerar smärtfritt. Man blir både arg, ledsen och irriterad när det strular.
Hav förtröstan :)
Kram