2009-04-04

Värt mödan...


8 comments:

cosifan said...

Jag kommer och sitter på din uteplats!!! Idag mulet här.

Inkan said...

Njuuuuuut av den sköna och bara ha det gott. Lyssna på fågelsång och vinden som nu börjar bli ljum igen.

Du har en perfekt koppla-av-plats.

qi said...

cosifan: Det blir nog bra, lite längre fram, när vädret inte är så aprilligt...

Inkan: Ja, den är värd mycket nu...

Monica Hansen said...

Nu är det härligt när solen skiner:)

Amber said...

Ahh, härligt!

Måste tacka dig för förslaget att läsa Siri Hustvedt - hon blev direkt en favorit! Nu håller jag på att läsa hennes senaste, som inte kommit ut på svenska än. Den kommer du att älska! The Sorrows of an American heter den.

qi said...

monica: Ja, våren är härlig! Livskrafterna växer både i naturen och inombords.

amber: Den har kommit ut på svenska, alldeles nyligen, jag har beställt den hos Bokus och väntar på den. "Sorgesång" heter den. Jag började läsa den på engelska men kände att jag missade för mycket av språket och melodin. Jag har den på engelska och ska läsa om den när jag läst den svenska versionen. Så gjorde jag med "What I loved" och det gick väldigt bra med engelskan efter att ha läst den på svenska (ett par gånger, jag älskar den...)...

Bloggblad said...

Så skönt att det låter positivt! Och det där med överkänslighet mot stress känner jag igen. Fast jag har fått något lite större marginaler nu, kanske för att jag lärt mig vila när jag får vila?

Jättefin bild av dig här nedanför!

qi said...

Bloggblad: Ja, det känns positivt, åtminstone ibland, gränsen mellan att må bra eller dåligt är smal och skör märker jag. Att lära sig, och även tillåta sig, att vila är ett viktigt steg! Tack för berömmet, det värmer!