2010-03-13

Diary

2010-03-13, kl 20:38

Fåtöljsittning

TV

Melodifestivalen/Zappande

Te

Tända ljus

Lite ledsen

Lite ensamt

Men helt OK...

.

6 comments:

Elisabet said...

Och här: melodifestivaltittande, (jag håller på två stycken, Andreas och Anna Bergendahl) ..., pv har åkt för att hämta en släp .., det regnar ute.

Stor kram! /E

carulmare said...

Jag lyssnar på en bok som jag tror att du har läst, Igelkottens elegans!

Tänk att du mår så mycket bättre i arbetslivet, så olika det kan vara - och så får du problem med höfterna! Orättvist, tycker jag. Hoppas det ordnar sig med taxiskjutsarna!

Måste du ta starka värktabletter?

qi said...

Elisabet: Kram tillbaka, och lycka till med resan till Ystad!

carulmare: Jo, jag har läst Igelkotten, tyckte den var trevlig, men den har inte satt några djupare spår i mig... :-) Anledningen att jag mår bättre av att arbeta är att jag får struktur på dagarna, jag kommer upp och ut, träffar människor som jag pratar med, det händer mer, fler överraskande möten, jag rör mer på mig osv.. Jag har ätit värk/antiinflammatoriska tabletter i tre veckor nu, än så länge håller magen, tar dem med havregrynsgröt eller annan magsnäll mat.

Bloggblad said...

Alltihop utom det där med ledsen och ensam låter ju riktigt skönt... Hoppas att du hittar några ljusglimtar snart.

Amber said...

Ja, du - så där ser livet ut i bland. Ibland är det någon slags trist sträcka mellan en känd och en okänd punkt. Tur att det går över sedan.

Sympatikram!

qi said...

Bloggblad: Det gör jag! Ljusglimtar finns varje dag, det gäller att söka sig till dem...

Amber: Precis! Livet är så och ibland grottar man ner sig i självmedömkan tills man kommer på att det är rätt juste ändå... Livet alltså.