2011-10-23

Imorgon...

... måndag, ska jag operera om den handled jag bröt för ett år sedan. Redan i februari fastställdes att handleden växt ihop felaktigt, men det är först nu som jag fått tid för omoperation. Så nu blir det sjukskrivning igen och en indisponibel högerhand. Igen. Beroende på hur jag mår de närmaste veckorna kommer jag att skriva här med vänstern.

Jag har nu laddat upp med en massa bra böcker så det kommer att bli min huvudsysselsättning de närmaste veckorna!

CU

6 comments:

Ruta Ett said...

Nej, vad jobbigt att behöva göra om allt igen! Och skriva med vänster är inte lätt! Behöver du läggas in? Nej, det kanske går över dagen?
Ring mig om du behöver skjuts eller nåt hem från sjukhuset. Jag kommer gärna och kör dig hem. Det vet du!
Tur att du laddat upp med böcker!
kramkramkramkramkram

Elisabet. said...

Lycka till, kära qi!
Jag minns min gipsade högra handled och hur himla bökigt det var .., att sätta upp håret var t.ex. näst intill en omöjlighet, men det är väl förstås en världslig sak ,-)

Inkan© said...

Himmel! Jag förstår att det blir en prövotid.
Jag bröt ju handleden helt av- höger handled! och de opererade, gipsade, röntgade efter en vecka och insåg det inte var bra, så det var att "bryta upp" och göra om.
FY17!
Det tog sedan 4 månader innan jag var ok. Känner av det än idag i handleden-trots att det nu är tio år sedan olyckan (ishalka...)

qi said...

Ruta Ett: Tack för erbjudandet om skjuts men jag fick hjälp med et från annat håll. Nu är jag hemma igen och allt har gått över förväntan!

Elisabet: Det är lite bökigt och gör ganska ont, men jag tror att denna operationen kommer att göra min hand mycket bättre jämfört med förra. Det märks redan.

Inkan: Usch, det låter jobbigt! Det är tydligen svårt att reparera handleder så de blir bra. Men det känns redan, två dagar efter operationen, mycket mycket bättre! Det var en hsndledsspecialist som gjorde operationen, och han var bra och mycket noggrann. Jag är nu så glad att jag gjorde operationen, jag kände först stor tvekan till att gå igenom samma lidande en gång till.

carulmare said...

Men vad skönt att det gick så fint! Jag vet inte riktigt när du skrev den sista kommentaren, men nu kanske du är helt bra i handen igen?

qi said...

carulmare: Inte helt bra, men så bra att jag funderar på att avbryta min sjukskrivning och börja jobba igen. Skulle kännas bra att komma tillbaka i mina normala rutiner igen.