2006-07-30

Jag vill ha regn!!!


Här smyger regn- och åskmolnen omkring och dämpar ljuset... Men regn? Nää...

Jag vill ha regn!!! Svalkande, härligt regn, gärna störtskurar kombinerat med åska och blåst...

Är så trött på "vackert" väder nu. Jag tycker det är vackert med regn och åska. För att inte tala om en stormig dag vid havet!

5 comments:

Matildas fikarum said...

Det bästa med åska och regn är att himlen blir så vacker och föränderlig. Aldrig kan man tro att det kan finnas så många grå och blå toner.

londongirl said...

Halloj! Har just kommit hem från ön och havet. Där ute kom sommarens första åskväder med störtregn och blåst. Så välbehövligt sög ön i sig varenda droppe. Helt overkligt väder som jag inte sett på hela sommaren. Vackert och efterlängtat må du tro.

Inkan said...

Så där smög molnen här igår. Men inte hjälpte det inte. Idag samma värme, samma heta sol, samma vackra blå himmel, lika vindstilla och så kvavt.
Jag läntar efter oväder en hel dag!

Men bilden var förbaskat fin! Jag tittat på den istället och känner efter: hur känns regn på naken gud, på en naken kropp, blött gräs under fötterna och så den där underbara doften som finns efteråt ?
Får jag uppleva detta igen.

Marita said...

Jag håller med dig om att regn kan vara skönt och vackert. Hela naturen och all växtlighet skriker efter vatten nu tycker jag det känns som.
Hälsningar Marita

Qi said...

matilda: Ja visst är det vackert och dramatiskt när det åskar och regnar! Ett riktigt skådespel!

londongirl: Blir avundsjuk... ;-)

Inkan: Ja, det är väl det bästa just nu, att fantisera om hur regn känns mot huden. Det fungerar faktiskt nu när jag försöker... :-)

marita: Välkommen till min blogg! Ja, både växtligheten och jag skriker efter regn...