2008-09-02

Idag...


... var det avstämningsmöte. Är nyss hemkommen, alldeles slut i kropp och huvud. Vi var sex stycken närvarande, olika intressenter (FK, arbetsgivaren, läkaren, Gunneboterapeuten) och jag som hade huvudrollen. Fick kämpa och argumentera med FK för att få min arbetsprövning upplagd så som jag ville ha den. Men det gick till slut, jag hade bra stöd från de andra.

Jag börjar nu på måndag, 25%, det ska nog gå bra. Men sedan? Hur mycket orkar jag komma upp till?

5 comments:

Annela said...

Man blir verkligen utmattad av dessa möten och det är märkligt att man ska behöva kämpa så för att få det som man vill och orkar. Tur att du har så många som stödjer dig.
Det gäller ju att börja försiktigt.

carulmare said...

En så vacker bild, färgerna. Som en akvarell.

Fint att du fick stöd och att du orkade stå på dig. Kommer du att arbeta lite varje dag eller bara ett par dagar i veckan?

qi said...

annela: Jag gick dit i förvissning om att detta skulle gå snabbt och lätt... Men det att jag fick kämpa för att få lägga ut arbetsträningen på längre tid än vad hon ville( tre månader i st för två) samt på fyra dagar i st f fem per vecka, det gjorde att jag var helt slut efter mötet. Och gråtfärdig trots att det gick vägen...

carulmare: Jag kommer, åtminstone första delen, att arbeta fyra dagar per vecka. Fick, som jag skrev ovan, kämpa för det. FK vill att man arbetar fem dagar per vecka. Jag känner att jag behöver en arbetsfri vardag, åtminstone till att börja med.

Bilden är en manipulerad suddig bild som blev rätt bra.. :-)

Ellis said...

Usch, jag vet hur jobbigt dylikt kan vara. Jag har inte fajtats med FK, men i andra lägen.

Heja dig som stod på dig!!

Kram!

qi said...

ellis: Tack, jag är fortfarande trött efter gårdagen. Nu har jag några lediga dagar att vila och samla energi. Energidepån är liten och töms lätt har jag härmed förstått...