2008-09-30

September...


... är alldeles snart över och mina krasseblommor börjar ge upp för i år. Idag var sista dagen på min arbetsprövning upp till 25 %. I morgon är jag ledig och på torsdag börjar jag jobba 25 %. Med lön!

Men kroppen är fortfarande orolig...

8 comments:

Elisabet said...

Å, qi .., jag håller alla tummar och ska ta med dig i aftonbönen som jag ofta glömmer, men nu ska jag verkligen komma ihåg!

Tänk .,. om vi kunde samla alla varma tankar från alla bloggvännerna och skicka dem till dig .., så där så du blir alldeles omsluten när det är dags för dig att börja om .., och att dom får bära dig genom allt det som känns lite ångestfyllt.

Så skulle det kunna vara.

Tycker jag.

Varm kram!

E

Annela said...

qi: Jag förstår precis hur det känns med din oro i kroppen. Men alla bloggvänner står i ring runt och värmer dig och är dina stötdämpare när du vinglar till lite. Det kommer att gå bra - Kramar Annela

qi said...

elisabet och annela: Tack, verkligen tack! Detta att kunna skriva ut hur det är och hur jag känner och få svar, "vi finns här och läser och förstår och tänker på dig..." det är så stort!

Kramar till er!

Det Mörka Hotet said...

Det här kommer att gå bra - du behöver inte göra allt utan det räcker gott med att DU är nöjd med vad som känns bra för dig.

Kram på dig!


Samuel

qi said...

Samuel: Idag känns det bra, frågan är hur det känns i morgon. Fast varför bekymra sig för det nu?

Kram och tack för din uppmuntran!

carulmare said...
This comment has been removed by the author.
carulmare said...

Det lät intressant. Är det så man gör? Först 25% arbetsprövning och så 25% med lön. Vad händer sedan då? Har du en rekommendation från en läkare hur mycket du kan jobba maximalt... eller är det arbetsprövningen som skall visa det...?

Här händer det också en hel del. Igår fick jag en ny läkare. Jag trodde vi skulle skicka iväg min ansökan om sjukpension på deltid, enligt min förre läkares rekommendation, men den nya läkaren verka vilja börja från början, bilda sig en egen uppfattning... så nu vet jag inte hur länge jag kommer att vara sjukskriven. Det är kanske bra, jag tror nästan det, men jag är förbluffad, förvirrad.

Också jag tänker på dig. Att det skall bli bra, mera rätt hela tiden.

qi said...

carulmare: Först 25% arbetsprövning i en månad och så 25% med lön i två månader. Därefter ytterligare upptrappning till 50%, dvs om jag orkar... Just nu känns det ganska tufft med 25% bara. Kroppen mår inte bra de dagar jag är på jobbet. Kan jag göra mig fri från dessa stresskänslor eller inte? Just nu vet jag inte...

Verkar som om du fått en bra läkare. Med rätt arbete borde väl även vi som är lite känsligare än andra kunna hitta en anpassad arbetsplats.