2008-12-13

25 % arbetstid ...


... för min del:

Det tar en timme från det jag går hemifrån till dess jag går in på jobbet.

Sen jobbar jag i två timmar.

Därefter tar det en timme och en kvart innan jag är hemma igen.

Summa: Två timmars arbete + två och en kvarts timmes restid = fyra och en kvarts timme per dag.

Hmmm.... 25%?

5 comments:

Gladana said...

Jag hade haft det exakt likadant om jag arbetstränat i Malmö. Först buss till Malmö, sen till Hindy, arbetstränat 2 timmar. Och så tillbaka hem.Det hade tagit längre tid att resa än att arbetsträna, det känns inte rättvist om FK ska kolla hur mycket man orkar jobba. Då kunde jag lika bra arbetstränat 4 timmar i staden där jag bor.För resorna är lika ansträngande som arbetet känner jag.
Nu blev det ju så bra att jag får arbetsträna där jag bor.
Du kanske har en fast tjänst du arbetstränar på och då blir det lite annorlunda.
Puh, det blev en lång utläggning.
Trevlig Lucia och lycka till!
Kram

Inkan said...

Är du på rätt ställe - Jag menar är det rätt arbetsuppgifter?
Det låter som om det är helt fel.

Kanske borde du fråga efter något som har med trädgård, växter, odling att göra: du trivdes ju så gott i somras! Jag tror ju att du ska välja den skapande och kreativa sidan hos dig. För då verkar du trivas och du visar ju i både ord och bild att det ligger ditt hjärta nära.

Jag håller tummar allt jag kan och sänder energi via mina cybertankar:)

qi said...

Gladana: Ja, jag har en anställning och det är på det företaget jag är nu. Det är inget särskilt roligt jobb, men OK som "brödjobb". Men som du skriver, resorna är verkligen ansträngande för någon som är stresskänslig = jag. Kommer tåget eller är det inställt eller försenat? Får jag sittplats eller måste jag stå? Osv..

Inkan: Min kreativa sida har helt somnat in under hösten, tyvärr. Har inte funnits ork. Utan den energi som kreativiteten genererar blir det så småningom outhärdligt. Det är det som jag känner är på gång och det är därför jag närmar mig depressionens svarta hål igen. Ska träffa en läkare på tisdag och diskutera situationen. Tack för cyberenergin!

MonicaHansen said...

usch ja, jag fick samma dilemma när jag var sjuk men de kunde inte ha mig i bara två timmar så jag fick sparken istället, trist!

qi said...

monica: Trist, verkligen trist... Hoppas du har det så bra du kan med den situation du lever med idag.