2006-05-14

Första rabarberpajen...


... är alltid den godaste! Idag har jag skördat årets första rabarber som snabbt fick ingå förening med mjöl, socker, hyvlat smör och råsocker på toppen. Resultatet efter vistelsen i ugnen ser ni ovan. Vaniljglass till och månadens godaste efterrätt är ett faktum!

6 comments:

Helene N said...

Ååååå ... mums! Skicka hitåt! Och så en påtår, tack.

Qi said...

Varsågod! Påtåren blir te, hoppas det passar!

Elisabet said...

Ja, jag tar gärna en bit också, men nu väl helene ätit upp allt ...-(

Qi said...

Det räcker till dig också, absolut!!!

tone said...

hej,
har du tid och möjlighet att dela med dig av din rabarberpaj-recepten så blir jag jätteglad! (jag är inte så bra på att göra mat, så en utförlig beskrivning tas emot med tack)...

/Tone
blogging2006@gmail.com

Ellis said...

Å milde himmel vad gott!!

Hm. Jag undrar om det kommit upp ngn rabarber hos morfar ännu. Jag ska dit idag så jag får kika då. :)