2006-05-16

Hedersdoktorn Bodil

Bodil Malmström, en av mina favoritförfattare, kommer att bli utnämnd till hedersdoktor vid Mittuniversitetet i Östersund. Härligt, äntligen!! Grattis till Bodil!

8 comments:

Anne-Maj said...

Jag känner ingen Bodil Malmström men MALMSTEN:-)

Qi said...

anne-maj: jag rodnar och skäms... var så stolt att jag för första gången lyckades lägga en underliggande länk och så blir det fel efternamn...

Elisabet said...

Strunt i det du ... vi förstod ju ..-)
Är jag den enda som inte kommer in på hennes sida?

Elisabet said...

För övrigt tycker jag att Priset på vatten i ... är den allra mest ljuvliga lilla bok!

Qi said...

elisabet: Jag kom in på hennes sida alldeles nyss. Jag har läst priset på vatten... två gånger, den är underbar och inspirerande! Tänk att bryta upp och ta sig "hem" i ett annat land. Hon är modig!

Stickbloggen said...

Tack för besöket i min blogg. Ja, Bodil är fantatsisk. hennes bok 'tio tankar om tid' är min favorit när hon ställer frågan 'har vi tid att ha bil'? En bra bok om livskvalitet:)

Elisabet said...

Jag kommer bara till CIA:s sida.

Qi said...

monica: hm... ja, jag vet att jag var lite namnförvirrad i det jag skrev men jag menade inte Bodil "Tio tankar om tid" Jönsson utan Bodil "Priset på vatten i Finistère" Malmsten. Men "Tio tankar om tid" är också en höjdare! :-)

elisabet: CIA har väl tagit sig in i din dator och vill väl visa att de har ögonen på dig... ;-) Jag kommer i alla fall in på Bodils sida, både från min länk och på annat sätt... :-)