2006-06-08

Vissa dagar...


... är inte så bra. Idag har varit en sådan dag. Gråten bakom ögonen och jag förstår inte varför. I morgon är en annan dag.

10 comments:

Elisabet said...

Här kommer varma tankar från mig ....

Qi said...

Tack Elisabet! Jag vet att du också går igenom dagar med mycket känslor just nu.

Lars B said...

Livet spelar oss många spratt. Ibland gör det oss glada ibland ledsna. Jag hör att du redan ser soluppgången på en trevlig dag.

Jag satte min båt i vattnet idag. Ingen skepp precis, men en liten motorbåt. Jag körde en liten sväng ut ur hamnen och just då kom solen fram ur molnen. Den lite bitande kylan ersattes av en skön värme. Jag kände att för mig blir detta en solig dag med massor av glädje. För dig kommer den dagen i morgon.

Tänk på att tårarna är regn från själen. Bara genom att låta regnet falla blir himlen åter blå.

Qi said...

Tack lars för dina ord!

mammamia said...

En del dagar är sådana,för mig med..suck..
Men sen kommer det nåt som får en att leva upp igen,hoppas det kommer nåt sånt till dig med,kram!

Qi said...

Tack mammamia! Och vad roligt att du hittat hit, välkommen!

Bloggblad said...

Du har kommit en bra bit på väg när du inser att det kommer en ny, förhoppningsvis bättre dag efter.

Qi said...

Bloggblad: Ja, det gäller att veta när såna här dagar kommer - att det kommer alltid bättre dagar efteråt!

Anonymous said...

Från den djupaste delen av mitt kärleksfulla hjärta vill jag ge dig kraft och ork att klara dig upp till ytan. Vill du ta emot den så finns den hos dig i detta ögonblick.

Vissa dagar är gråtdagar. Så kämpa inte emot, utan gråt. De helar dig och tårarna sköljer bort sanden som skaver innuti. Å sanden har sandats där för att du inte ska halka i din framfart. Så utan den hade du fallit än hårdare än du gjort.

Var tacksam för den, och försök se det tunga svåra som en gåva. Du har fått möta denna motgång och när ni är färdiga med varandra - då har du fått en vänlig erfarenhet och du kommer då att tacka den och se som din vän.

Låt också varje känsla vara en känsla utan att värdera den som bra eller dålig. De är. För att de finns. Ibland kommer livets-berg-och-dal-bana i självsvängning, och ju mer du kämpar emot desto mer naglar det sig fast.

Det är som med en lite klistrig tejpflaga som fastnat på fingret - den går INTE att kasta bort - dra varsamt med den andra handen så släpper den lättare. I gråten är den andra handen - din positiva kraft att se dig själv som vald att gå igenom det svåra och acceptera det utan att fly.

Livskraften innom dig ger dig det du behöver. Varken mer eller mindre.

Qi said...

Tack anonymous!