2008-07-17

Gunnebobilder

Grodan som jag missade att pussa innan den försvann.

Lupinerna


Under lindarna stretchade vi när det var för varmt i solen.

... och så ville inte Blogger släppa in mer bilder just nu. Gör ett nytt försök senare.
Jag har fått min röda nya dator! Håller på att lära mig nya inställningar och uppgraderade program. Är så lycklig!!! :-)) Måste ha lidit av nån sorts abstinens..

7 comments:

Annela said...

Grattis till den röda...kan man få se en bild så småningom eller en länk?
Det måste vara kul att komma med i gänget igen. Jag tycker att det är jättekul. Jag har saknat dig!

Det Mörka Hotet said...

Fina bilder och härlig text: lycka till med allt - inklusive den nya röda datorn!

carulmare said...

Grattis till... din lilla röda.

Hur känns det att arbeta på en bärbar dator, tycker du? Jag har både och, men sitter nog mest vid den stationära. Större skärm, så att jag ser att läsa. Filmer ser jag däremot gärna i fotöljen, med den bärbara i famnen.

Men det kanske blir en ändring, när jag får mina läsglasögon.

Å, vad roligt med en ny dator!!!

qi said...

annela: Jodå, jag har tagit bilder, nu letar jag bara efter kabeln mellan kameran och datorn... Typiskt nog har den försvunnit, men den dyker väl upp. Den har i alla fall inte lämnat byggnaden!

samuel: Tack för dina ord. Återkommer när jag spejat in en bra gemensam skrivarlya... :-)

carulmare: Tack, alla borde ha en liten röd.. :-) Jag tycker det känns underbart lyxigt att arbeta med den. Min förra dator, som var en riktig värstingdator för åtta år sedan när jag köpte den, skillnaden mellan den och den lilla röda är... markant. Jag har en 17-tums skärm och ett "riktigt" tangentbord med numerisk funktion så den är egentligen inte så liten. Jag ser fram emot att sitta i fåtöljen och se på film.

cosifan said...

Jaha där försvann den prinsen in i grönskan. Kanske du har signalementet så du kan efterlysa honom i grönsaksland. Måste ligga i för att fånga drömprinsen.....

qi said...

cosifan: Ja du, det var en redig padda, helt blickstilla satt han, och när jag äntligen fattat läget och tillfället och intaget pusspositon (plutade med munnen) så var han puts väck! Snopet. Så försvann ännu en prins ur mitt liv... Varken den första, eller den sista antar jag. :-)

Malin said...

Mamma!
Har du inte kortläsare i datorn? Mycket lättare än att använda sladden, sätt bara i kamerans minneskort i kortläsaren på datorn, har för mig att det skulle finnas en sådan!
Kram