2008-07-03

Liten rapport

Läget är bra, harmoniskt

Jag skriver inte så ofta här längre. Det beror inte på att jag mår dåligt, tvärtom!

Tiden på Gunnebo börjar gå mot sitt slut. Just nu arbetstränar jag inom det ordinarie trädgårdsarbetslaget, trädgårdsrehab har två platser där för såna som jag. Jag trivs verkligen! Det har varit så kul att vara med inför utställningen "Göteborgs Lustgårdar". Och det har blivit så fint! Om ni har vägarna förbi, kom och titta! Jag har tagit bilder, de kommer här, så småningom...

Just nu kollar jag lägenheter, letar efter en mindre och billigare. När min son flyttar, vilket kan ske när som helst, behöver jag ett annat boende. Det är dyrt med bostadsrätter i Göteborgsområdet! Tills jag hittat rätt lägenhet ska jag bo kvar där jag bor nu. Älskar min nuvarande bostad!

Och så är det ju så varmt och soligt... Jag är brunare än på många, många år. Beror på att jag är ute så mycket. När jag kommer hem kan jag med gott samvete sjunka ner med en bra bok i skuggan.

Ha det bra alla!

10 comments:

Inkan said...

Så härligt att du mår - så det nästan smittar av sig! Tänk jag tror ju att det bor en bonde, en jordbrukare, en odlare i oss... för man mår ju så bra när man planterar och gräver och får mull under naglarna.

Hoppas du hittar en bra lägenhet - det är viktigt att den känns rätt.

Fortsatt fin dag!

Elisabet said...

Ha det bra själv, qi .., och tack för trivsamt pratsamtal häromdagen!

carulmare said...

Har just tittat igenom dina bilder på flickr - en gång till! Denhär gången märkte jag att du har gjort dem som ett slags dagbok... och just så kändes de, som att följa med i ditt liv, i med- och motgång. De ger en fin närhetskänsla...

Roligt att höra att du mår så bra. Lycka till med den nya lägenheten!

Ginger Beer said...

Låter underbart!

Bloggblad said...

Bilden ser verkligen harmonisk ut. Skönt. Jag har insett att det bästa är när allt är normalt och lugnt - för mig har de senaste åren var så turbulenta att jag bara älskar när inget händer... åt nåt håll. Jämvikt gillar jag bäst. Då är jag nöjd.

qi said...

inkan: Hela livet är en odling, vi sår och vi skördar. En gammal metafor som stämmer. Själva grävandet i solvarm jord är så sinnlig. Och att se pyttesmå frön växa till stora, vackra blommor ger hopp och tröst.

elisabet: Tack själv!

carulmare: Bilderna var min dagbok under en tid när skrivandet inte fungerade så bra. En bil säger ofta mer än ord...

ginger: Det känns verkligen bra just nu.

bloggblad: Jag har märkt att jag mår bäst om jag håller sig till invanda rutiner. En del av mitt rehabarbete består att skapa en hållbar vardag. Det är ändå den som är viktigast.

Det Mörka Hotet said...

Det viktigaste är att du mår bra - härligt och fortsätt med det!

Anonymous said...

Nu vet Elisabet vad som gäller..*s*.Tydligen har mitt namn slunkit med vid något tillfälle.Nu vet du mer än jag.Var kommer qi från?

Är faktiskt lite nyfiken om du har blivit med ny dator?

Ha det bäst!

smålänningen

qi said...

smålänningen: qi har dels med mitt namn att göra, dels med det kinesiska ordet för kraft. När jag startade bloggen för över två år sedan var kraft det jag behövde mest av allt. Därav namnet. Jag har mer och mer börjat "identifiera" mig med det och gillar det. Mycket!

Vad gäller dator så beställde jag igår, efter långt och moget övervägande, med hjälp av mina barn en bärbar PC från Dell. Röd! Jag känner mig mycket nöjd... Nu tar det en tid innan jag har den så jag får fortsätta att låna sonens så länge.

qi said...

samuel: Tack, jag gör mitt bästa för att fortsätta må bra. Hoppas allt är OK med dig med!!