2008-07-25

Lycka...

Thåström

... är att ha en dotter som ringer och låter mig lyssna direkt från konserten i Göteborg med Joakim Thåström. Hände alldeles nyss. Vilken låt? Den här.

Malin brukar ringa även från Ulf Lundellkonsterter och låta mig höra med på någon låt. Men i höst ska vi gå tillsammans och se honom. Det fick jag i födelsedagspresent av mina barn.

11 comments:

Ann said...

Surfade runt lite och hamnade här...jo du Thåström, han är speciell och suveränt bra.

Annela said...

Jag gillar vare sig Thåström eller Lundell, men vissa låtar de gjort är suveräna tycker jag. Thåströms "Briggen Blue Bird Av Hull" ger mig rysningar och hans Bellmantolkningar också.
precis som din dotter gjorde med Thåström, gjorde jag när jag var på Metallica i köpenhamn. Jag ringde upp yngste sonen så han fick höra "Enter the Sandman" live. Han blev överlycklig, men förra året var han själv på deras konsert i Stockholm, men inte ringde han sin mamma då inte :(

qi said...

ann: Tack för besök och avtryck, jo han har en speciell röst och hans tolkningar känns så naket äkta.

annela: Aj då, jag trodde min dotter var ensam om detta att ringa från konserter... ;-)

carulmare said...

Tack för den låten!

Vad roligt att du skriver så mycket nu. Kanske är det den röda datorn som inspirerar?

Jag läser med iver, men själv har jag visst tappat bort mina ord. Kanske är det för att jag håller på med bilder dagarna i ända, använder en annan del av hjärnan...?

qi said...

carulmare: Ja, det är den lilla röda, helt klart, och hur mycket jag saknade att ha en egen dator de veckor jag ingen hade!

Det Mörka Hotet said...

Ha, ha: ni är ju för roliga!

qi said...

Samuel: Dottern och jag? :-)

Det Mörka Hotet said...

Ja, du och dottern: ni är för härliga!

qi said...

samuel: Ja, döttrar är underbara, eller hur? :-) De blir ännu underbarare när de väl tagit sig igenom tonåren, jag lovar...

Amber said...

Vad coolt att ringa mamma så hon får lyssna! Att ni ska gå tillsammans verkar kul - jag har goda vänner som går med sina 20-åriga "barn" på Metallica och Iron Maiden-konserter.

Thåström är bra!

qi said...

amber: Det är roligt när ens barn uppskattar den musik man själv tyckte om (och fortfarande gillar!) när man var i hennes ålder. Det ska bli härligt att gå på konsert med henne!