2009-02-15

Delrapport

Efter att ha kämpat i två veckor med att försöka räkna kalorier och skriva upp allt jag äter och vad är resultatet: Minus 0,3 kilo. Tre hekto. TRE HEKTO! Jag hade hoppats på två kilo. Minst. Inget kul det här...

10 comments:

Monica Hansen said...

Det blev ju minus? var inte så hård mot dig själv, vi behöver lite att leva på när vi blir fattiga pensionärer... kram!

Bert said...

Det är ju den där övertron på kvälls- och andra tvivelaktigas publikationer med mirakelkurer som på något sätt sitter i bakhuvudet.

Grattis till att kurvan går neråt. Sedan går det säkert i skov. Hupps.... och så har 2 kilo försvunnit.

Bloggullet said...

Känns igen, dock rasar kilona ibland efter ett tag så ha tålamod. Jag försöker gå ner jag med.
Kramar

JULIE K said...

Uff nei det er tråkigt. Jag prøver å inte rækna kalorier, men lever på smoothies av frukt och bær och inte sukker + salat och grønsker och det funkar bedre.

T said...

Skippa kolhydraterna istället för fettet. Då håller du dig mätt, slipper sötsuget OCH går ner i vikt =)

Kolla gärna på Kostdoktorn.

Elisabet said...

Viktväktarna är det bästa som finns, - för mig -.

Jag kan omöjligen sluta med mackor och potatis .., jag tycker verkligen om det, så det får vara kvar.

carulmare said...

Kanske skulle du prova att bara ändra lite på proportionerna, bara ta lite mindre av sånt som har mycket kolhydrater? Jag vill ju inte heller helt avstå från bröd, frukt, glass, öl, choklad... eller något alls för den delen! :)

qi said...

Alla: Tack för er medkänsla och uppmuntran! Det är bara att ta nya tag och fortsätta. Det finns förklaringar till det uteblivna "viktraset". Jag vet att jag har låg ämnesomsättning och medicinerar mot det. Men det kanske påverkar ändå. Dessutom har en av mina antidepressiva mediciner den biverkningen att man kan gå upp i vikt. Och så har jag väl kanske inte hela tiden hållit mig inom kaloriramarna... :-) Men de enstaka gånger jag syndat tycker jag inte motiverat att ingenting har hänt med vikten.

helene said...

Varför är det så jävla svårt att gå ner i vikt när det är så lätt att gå upp? Själv har jag väl mer eller mindre gett upp men skall försöka en sista gång så jag inte ser ut som grodan Boll på dotterns bröllop i sommar. Men det är svårt. Jävligt svårt. *suck*

Johan said...

I vart fall var riktningen rätt. Nya tag, vårat lag, X X X.

"Men svara på det här:
Är barn mindre värda än direktörer - och så mycket mindre?"