2008-08-08

En sån dag...


... när tröttheten kryper i hela kroppen. Jag har arbetstränat på Gunnebo trädgårdar fyra dagar den här veckan, tre timmar per dag. Känner mig gammal och utsliten. Ikväll ska jag koppla av, ta ett glas vin och lägga mig tidigt. I morgon är en annan dag, förhoppningsvis har jag mer energi då.

Ha en bra helg alla ni där ute!

11 comments:

Bloggblad said...

Jag har inte jobbat alls idag... inte gjort nåt mer än dragit i hatten och varit hos frissan... inte på hela veckan har jag gjort nåt nyttigt... däremot haft tid att känna efter hur trött jag blivit av all aktivitet hela sommaren....

Börjar jobba på tisdag... bra eller dåligt? Säkert rätt bra, då kan jag vila när jag kommer hem. Nu när jag är ledig vet jag hur mycket det finns att göra bakom kulisserna - hela tiden.

Annela said...

Sov så gott!

Inkan said...

Den där märkliga själsliga tröttheten som även landar i det fysiska....
Den har en förmåga att komma när man inte har tid

Enda trösten - det är tillfälliga nedförslut.

qi said...

bloggblad: Det är märkligt, man känner inte hur trött man är förrän man slappnar av. Att dra i hatten och gå till frissan låter nyttigt för själen... :-)

annela: Tack! Jag har sovit hyfsat, mina försök att sova utan sömntabletter gör att jag sover väldigt lätt, sömnen känns skör på något sätt. Den där tunga djupa sömnen saknas. Det är kanske därför jag är så trött?

qi said...

inkan: Låter bra, behöver uppmuntrande ord just nu. Det är bara tillfälligt... Förändring tar tid och kraft. Vilar och är snäll mot mig själv i helgen. Läser, ser på OS, går promenader.

cosifan said...

Vila och inte låta några MÅSTEN störa friden. Gå in i en mullvadstillvaro för några timmar och ta med en onyttig tidning med flärd och glitter.....himla skönt!

qi said...

cosifan: Ett par timmars mullvardstillvaro? Ett par dagar vore skönt... :-)

Elisabet said...

Min sömn är och har alltid varit oehörd lätt .. jag vaknar för minsta lilla .., vänder och vrider mig och är nästan alltid trött på morgnonen, fast jag egentligen tillhör de morgonpiggas skara.

Läcker bild.

Cattis said...

hoppas du fick sova riktigt gott!

Gillar bilden...

kram
Cattis

Det Mörka Hotet said...

Hoppas du tar igen dig!

qi said...

elisabet: Min sömn har inte alltid varit spröd. Det är mycket som pågår nu, mycket som hänger på hur de närmaste månaderna utvecklar sig. Kanske är sömnstörningen en följd av oro inför framtiden? Trots att jag VET att det är meningslöst att oroa sig...

cattis: Jo, hyfsad sömn, men inte bra. Känner mig som ett gnälligt barn.. :-)

samuel: Jag jobbar på det. Att ta igen mig alltså... :-)