2008-08-19

Övar...


... med det nya ritbordet, (spontaninhandlat på Netto!), men det är svårare än jag trodde. Trodde jag skulle bli säkrare på hand med ett riktigt ritverktyg i form av en penna, men så blev det inte. Linjerna blir darrigare. Nästan som att börja från början igen.

Men jag tränar, och det är roligt!

6 comments:

Bloggblad said...

Fint! Och lite darr... näe, det är bara ännu mer liv i bilden. Heja på!

Ellis said...

Vad för slags ritbord är det? Om man får fråga. :-)

Monica said...

Du är duktig:)

Annela said...

Detmåste vara helt annorlunda att rita på bord än på datorn. Men så gör ju konstnärer: provar olika tekniker och material och bra blev det ju i alla fall. Finemang!

carulmare said...

Vet du, detdär har jag också tänkt på, många gånger... och precis som Ellis skulle jag vilja veta vad det är för slags ritbord, hur stort... och vad det kostar också (om man får fråga :)). Har du det i famnen då... eller på ett bord? Kanske skulle man ha ett bord som går att luta...?

Nu blev jag allt nyfiken...! Du behöver inte svara, jag kan ju surfa på namnet också.

qi said...

bloggblad: Tack! Jag kämpar vidare med darrandet.

ellis: Se nypublicerat inlägg!

monica: Tack, snällt av dig att skriva så!

annela: Nu är det ju kanske inte ett BORD, jag använde nog fel ord, det var en TABLETT, se vidare nypublicerat inlägg...

carulmare: Hur stort det är ser du på det nypublicerade inlägget. Kostade 349:- har jag för mig. Alltså ingen större investering... :-)

Till alla: Jag ber om ursäkt, :-), om jag misslett er så ni trott att jag investerat i ett stort ritbord. Ett bättre ord kanske är ritverktyg?