2008-08-11

Idag...... känns det så här.

7 comments:

carulmare said...

Å, det var en ny version av den låten. Inte så folksångaraktig, mera bluesig... och tung, kan man kanske säga. Men jag tyckte om den. En magvändare? Vacker, en av Joni Mitchells vackraste, tycker jag, och helt under bältet. För första gången läste jag texten ordentligt: Its lifes illusions I recall. Tänkte på illusioner just idag. Hur jag skulle vara utan mina illusioner, om jag skulle vara någon alls...

Tack för din kommentar hos mig. Den värmde... och jag blev glad av att få veta att det är på Gunnebo som du arbetstränar. Jag var rädd att det var på FK... Betyder det att du gör ungefär samma sak som hittills under sommaren?

qi said...

carulmare: Jag tycker så mycket om den här versionen av låten, det hörs att livet har gett tyngd till hennes nya tolkning.

Jag arbetstränar på Gunnebo fram till siste augusti. Därefter, och nu drar jag ett djupt andetag, är det dags för FK... Inget försäkringsarbete, ingen kontakt med de som är sjuka, ett rent administrativt arbete. Ett "brödjobb" för mig. Hur mycket jag kommer att kunna arbeta, hel- eller deltid, vet jag inte ännu. Det får framtiden utvisa.

cosifan said...

Jag tar med mig den skivan när jag kommer ner. Har fått den i födelsedagspresent av Gordon.

Amber said...

Sådär känner jag mig nu, efter att ha arbetat i tre dagar. Vill bara sova...

qi said...

cosifantutte: Bra, annars kan vi ju lyssna på den på internet... :-)

amber: Det bästa är ändå att man nu vet att det går över. så småningom...

Ellis said...

*kram*

qi said...

ellis: Tack för omtanken! Kram tillbaks!