2008-08-26

Storögd...


... och blåögd (ingen är symmetrisk!)

Var på lustgårdsvisningar idag tillsammans med trädgårdsgruppen på Gunnebo. I regnet. Fantastiskt! Hade glömt både kamera och mobiltelefon så ni får tänka er hur det såg ut. Eller ta er till Göteborg för att själva se! Orkade tyvärr bara med två av tre lustgårdar, Lisebergs och trädgårdsföreningens. Botaniskas får jag ta senare, på egen hand.

Men dagen var värd all trötthet och genomregnade kläder! Och trädgårdarna är värda alla inträden. Jag kommer att gå dit igen, med kamera.

3 comments:

carulmare said...

Tänk att trädgård och lustgård är samma sak. Lustgård låter liksom lite... lättsinnigt i mina öron.... Men har man riktigt gröna fingrar, då är väl en trädgård det mest lättsinniga som finns...?

Tycker om dina bilder, alla minerna. Jag minns vad jag tänkte när jag var liten och satt och ritade, hur förvånad jag blev. Bara för att jag ritade lite annorlunda, så blir det en ny min. Men nu är det nästan som om jag skulle ha glömt bort hur man gör...

Annela said...

och jag som inte varit på en enda. Jag måste ta mig dit en dag...

qi said...

carulmare: Det är nog meningen att ens trädgård ska vara lättsinnig och lustgårdsaktig. Tyvärr är det inte alltid så, om man har för stor trägård och för lite lust kan den bli... ett stressmoment. Tack för orden om uttrycken i mina bilder! Uttrycken kommer ur handen, utan att passera hjärna känns det som. Jag försöker ändra så lite som möjligt från första linjens läge, färglägger bara som det känns i stunden.

annela: De pågår ända till 28 september, du har en hel månad på dig, stressa inte. Och så har ju du nu en egen lustgård, Hvilan som du måste njuta av i första hand...